De badkamer moet een plek zijn om volledig te ontspannen. Hoewel dit voornamelijk gebeurt aan de hand van de inrichting, moet je ook de privacy hebben in deze ruimte. Hiervoor kun je onder andere kijken naar goede raamdecoratie. Deze decoratie staat gezellig, maar zorgt er tegelijkertijd ook voor dat anderen niet zomaar de ruimte in kunnen kijken via het raam. Maar welke raambekleding past dan het beste bij de badkamer? Onderstaande top 3 geeft jou hier een inkijkje in, zodat je voor jouw eigen badkamer op zoek kunt gaan. 

 

Rolgordijnen als raamdecoratie plaatsen 

Raamdecoratie komt in een groot aantal varianten, welke niet altijd geschikt zijn voor de badkamer. Een van de mogelijkheden die je echter wel hebt, is het plaatsen van een rolgordijn. Er zijn stoffen die goed tegen vocht kunnen, waardoor jouw rolgordijn voor langere tijd meegaat. Je kunt er dan voor kiezen om het rolgordijn nog licht door te laten, maar ook om voor volledig verduisterend te kiezen. Zo creëer je direct de sfeer die je nodig hebt om te ontspannen en heb je de gewenste privacy als jij onder de douche staat of een bad neemt. 

 

Houten lamellen zorgen voor meer sfeer

Een andere raambekleding die jou kan helpen bij de badkamer is op het gebied van houten lamellen. De lamellen kunnen in een groot aantal kleuren komen en kunnen ook helemaal op maat gemaakt worden voor jouw badkamer. Of je nu een klein of groot raam hebt, met de houten lamellen kun je meer privacy creëren en daarbij ook een goede sfeer krijgen. Hout laat jou namelijk helemaal tot rust komen. Door de kleuren aan te passen aan de rest van het interieur maak je er direct een goed geheel van in de ruimte. 

 

Bij Inhuisplaza voor materialen kijken 

Als laatste kun je ook kijken naar folies. Raamfolie hoef je alleen maar op het raam te plakken, waarna er niemand meer binnen kan komen. Er zijn een groot aantal varianten van te vinden, waaronder de folies met patronen. Ook hierbij kun je het dus weer aanpassen aan de rest van het interieur. Inhuisplaza is een professional die jou kan helpen met adviezen, zodat je weet welke raamfolie of andere raambekleding het beste bij jouw badkamer past. Daarbij kunnen alle materialen voor jou op een rij komen te staan, zodat jij weet met welke eigenschappen je te maken krijgt.

Waarom een traplift?

februari 3, 2022