Glazen veranda’s zijn geweldig om de buitenruimte te transformeren en het perfecte toevluchtsoord te creëren voor het ontvangen van familie en vrienden. Een  strakke moderne veranda project (verandaswillems.be) word op maat gemaakt om aan uw behoeften te voldoen, waardoor u een extra ruimte krijgt die in alle weersomstandigheden kan worden gebruikt.

Wat kost een glazen veranda?

Al onze glazen veranda’s zijn speciaal ontworpen om aan uw wensen te voldoen. Om ons te helpen een offerte op maat te maken, komt onze gekwalificeerde landmeter bij u langs om uw eigendom op te meten en uw wensen te bespreken. De enquête is gratis en geeft ons team de informatie die ze nodig hebben om een ​​ontwerp te maken en u een vrijblijvende offerte te bezorgen.

Om u een globaal idee van de prijs te geven, zou een veranda van gemiddelde grootte ongeveer € 5.000 kosten met een dak van polycarbonaat en € 6.000 met een glazen dak, inclusief btw, om te ontwerpen, maken en installeren.

Heb ik een stedenbouwkundige vergunning nodig voor een glazen overkapping?

Het is onwaarschijnlijk dat u een bouwvergunning nodig heeft voor een glazen overkapping.

U hebt alleen een bouwvergunning nodig als u een veranda wilt installeren die groter is dan 50% van de oppervlakte van uw woning op de begane grond. Als u bang bent dat uw glazen veranda groter is dan de geaccepteerde maat, kan onze expert dit met u bespreken tijdens het locatieonderzoek.

Voor een glazen overkapping heb je in de meeste gevallen geen stedenbouwkundige vergunning nodig, omdat de overkapping bijna altijd kleiner is dan de helft van de begane grond van de woning. In het geval dat u een bouwvergunning nodig had voor uw overkapping, zou ons team u helpen bij het aanvragen als onderdeel van het onderzoeks- en ontwerpproces.

Zijn er maatbeperkingen met betrekking tot de grootte van de veranda?
Al onze glazen veranda’s zijn op maat gemaakt en uniek ontworpen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

U bepaalt zelf hoe groot of klein u uw veranda wilt hebben. Tijdens het eerste gratis werfonderzoek krijgt u ook de kans om de grootte van uw glazen veranda te bespreken met onze expert . Soms kan onze landmeter u aanraden om de grootte van uw veranda te verkleinen of te vergroten om beter te passen bij de grootte of vorm van uw woning.

Zal het plaatsen van een veranda de waarde van mijn huis verhogen?
Het installeren van een veranda heeft de potentie om de waarde van uw huis te verhogen en uw woning aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers. Door een veranda toe te voegen, kunt u uw woning in een oogwenk transformeren en een woonruimte creëren die het hele jaar door kan worden gebruikt.

Waar zijn jullie glazen veranda’s van gemaakt?

Onze glazen veranda’s zijn gemaakt van een perfecte combinatie van aluminium voor het frame en gehard glazen dakpanelen. Ze zijn ook verkrijgbaar met polycarbonaat daken. Het aluminium frame is duurzaam, roestbestendig en gepoedercoat om een ​​stijlvolle en hoogwaardige afwerking te garanderen die lang meegaat.

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

Onze standaardkleuren en meest populaire zijn wit, antraciet en ivoor, maar u kunt elke gewenste kleur kiezen. Het enige wat u hoeft te doen is ons een RAL-code door te geven en onze ontwerpers doen de rest voor u (let op: voor deze service wordt een meerprijs gerekend).
Hoe lang duurt het voordat mijn glazen veranda is geplaatst?
Het ontwerpen, bouwen en plaatsen van uw glazen veranda duurt ongeveer 6 tot 8 weken. Zodra u ons heeft verteld dat u een van onze glazen veranda’s wilt, komt onze landmeter langs om uw woning op te meten en uw wensen te bespreken. Deze informatie wordt vervolgens doorgegeven aan ons ontwerpteam dat een glazen veranda op maat voor u tekent.

Uw veranda wordt in onze fabriek op maat gemaakt van eersteklas materialen en wordt uiteindelijk bij u geplaatst. De installatie duurt ongeveer een dag en wordt uitgevoerd door een van onze monteurs. We zullen er alles aan doen om de overlast tot een minimum te beperken.

De leukste herfstactiviteiten

februari 22, 2023